Elysion Pro

Danielle Royal

ELYSION PRO

Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion
Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.

 

Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniu.

 

Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maxima eficienta si siguranta.

 

Cocoon Medical a dezvoltat si patentat conceptul “crystal freeze”. Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii. Acest sistem unic mentine o temperature constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil.

NOU!

NOU! Salonul nostru a venit cu un serviciu inovativ, eficient și sigur este vorba de laserul de ultima generație pentru epilare definitiva #Elysion Pro.

 

De ce sa alegeți epilarea definitivă cu Laserul #Elysion Pro

 

✅Tratamentul este nedureros, indiferent de tipul de piele;
✅Ofera siguranta maxima – Prin tratament este distrus foliculul de păr fără a fi afectate țesuturile din jurul acestuia;
✅La nivelul pielii nu apare niciun fel de disconfort, indiferent de tipul de piele și de tipul de păr;
✅Oferă cel mai mare nivel de confort, fără a fi nevoie de pauze în timpul tratamentului;
✅Singura senzație simțită de pacient este una de încălzire ușoară a pielii;
✅Sistem de răcire controlat. Aplicatorul aparatului încorporează sistemul „Crystal Freeze”, care reglează temperatura automat și constant, astfel încât procedura de epilare este 100% sigură;
✅Rezultate sunt vizibile de la prima sedinta de epilare definitiva cu Elysion;
✅Pot fi necesare intre 6 si 8 sedinte pentru inlaturarea completa a parului din zona de tratament;
✅Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni, zona inghinală etc.)
✅Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta riscuri majore si este o metoda sigura de epilare, recunoscuta la nivel international