FAQ

Danielle Royal

FAQ

Regulile Casei

… cateva recomandari pentru a ne asigura ca tu si restul oaspetilor nostri va veti bucura de o experienta desavarsita la Salon Danielle Royal    

Pentru a fi oaspetele nostru, te rugam sa-ti faci o programare in prealabil. 

Avem rugamintea sa respecti ora programarii, pentru a putea beneficia in totalitate de timpul necesar serviciului de care doresti sa te bucuri.  

Te rugam ca telefoanele si alte dispozitive electronice sa fie pastrate pe „silent mood”. 

Pe cat posibil, te rugam sa vii fara insotitori; dorim ca toata atentia noastra sa fie dirijata asupra ta. 

Beneficiez de consultanta in cadrul salonului?

In cadrul Salonului Danielle Royal beneficiezi de toata atentia specialistilor nostri Iti vom recomanda sesiunea de tratament corespunzatoare situatiei pielii tale. Consultatia initiala este gratuita, fara ca tu sa ai obligatia de a achizitiona serviciul, se ofera o singura data si face referire doar la serviciile TOP de intretinere faciala si corporala. Aceasta vizita ce necesita programare ne permite sa ne cunoastem mai bine, sa obtii sfaturi valoroase si sa decizi daca salonul nostru este potrivit pentru tine.  

Care este politica de anulare a unei programari?

Daca ai facut o programare, dar nu mai poti ajunge la salon, apreciem daca ne anunti cu minim 24 ore inainte. Astfel ne dai posibilitatea sa umplem spatiul de intalnire cu un alt oaspete de pe lista noastra de asteptare 

Ce se intampla daca vin mai tarziu decat ora programata?

Pentru ca tu sa beneficiezi de servicii complete, rugam atentie la punctualitate!   

In cazul in care ajungi mai tarziu, vom face tot posibilul pentru ca tu sa te bucuri de atentia noastra. Dar te rugam sa ai in vedere ca anumite proceduri au un timp anume alocat. Este posibil sa fie necesar sa reprogramam intalnirea pentru a ne asigura ca tratamentul este realizat corespunzator. 

Care este programul salonului?

Pentru ca tu sa beneficiezi de serviciile de care ai nevoie oricand, venim in sprijinul tau cu un program de luni pana sambata, iar duminica suntem disponibili doar la cererea ta expresa.   

  • Luni – Vineri 09:00 – 20:00 
  • Sambata       09:00 – 14:00 
  • Duminica       suntem disponibili doar la cerere 

Ce modalitati de plata se accepta?

Poti plati cash sau cu cardul. 
Retine ca in weekend preturile sunt mai mari cu 30%