SERVICII

Danielle Royal

Fiecare client reprezinta o personalitate unica, cu gusturi diferite si nevoi diferite, de aceea am creat servicii accesibile tuturor, cu oferte promotionale lunare, chiar saptamanale. Fiecare serviciu de intretinere corporala sau faciala din centrul nostru de infrumusetare este personalizat in functie de dorintele fiecarui client. Serviciile noastre sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor care doresc sa se relaxeze, aratand bine.

Eximia Med

Iti este recomandat Eximia daca ai nevoie sa tratezi: 

 • celulita
 • limfedemul 
 • simptomele accneice 

Beneficii 

 • stimuleaza microcirculatia
 • oxigeneaza eficient si dreneaza staza lichida
 • elimina tensiunea musculara 
 • reactiveaza functionalitatea fibroblastelor 
 • stimuleaza lipoliza 
 • reactiveaza circulatia
 • reabiliteaza tesuturile 
 • imbunatateste asimilarea produselor 
MAI MULT

HYDRACOOL

HydraCool este un aparat pentru clinici si saloane, specializat in curatarea, hidratarea si rejuvenarea pielii.

Aparatul combina 4 tehnologii inovatoare, intr-un singur tratament. Astfel, cu ajutorul Aqua B, Vibro X, Collagen + si UltraB va veti bucura de:
🎈 exfoliere si curatare in profunzime;
🎈 revitalizare;
🎈 redobandirea elasticitatii pielii;
🎈 estomparea liniilor fine si a ridurilor;
🎈 stralucire si oxigenare;
🎈 protectie pe termen lung!

MAI MULT

ELYSION PRO

Aparatul Elysion Pro este produs de Cocoon Medical, o companie cu o indelunga experienta in creatia de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor noilor tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare. Tehnologia laser componenta a echipamentului Elysion Pro este rezultatul a multi ani de cercetare si dezvoltate in domeniul aparatelor de estetica medicala.

 

Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion
Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.
Rolul departamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de a testa clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care este cel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti calificati in domeniu.
Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avand in vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect de tratament, oferim maxima eficienta si siguranta.

MAI MULT

LPG ENDERMOLOGIE ALLIANCE

Endermologia® a fost dezvoltată inițial în anii ’80 în Franța de Louis-Paul Guitay pentru a trata arsurile și a reface țesutul cicatricial. Cu toate acestea, în timp ce au utilizat procedura în zonele cu probleme, a devenit tot mai evident că a îmbunătățit și aspectul celulitei. Aproximativ 90% dintre femeile cu vârsta peste 20 de ani dezvoltă celulită, aspectul inestetic de coajă de portocală, astfel încât, în mod surprinzător, popularitatea acestei proceduri medicale în scopuri estetice a crescut rapid și continuă să crească în prezent. Endermologia® este folosită acum în clinicile de înfrumusețate din întreaga lume și chiar dacă este foarte greu să scapi complet de celulită, endermologia® LPG® Alliance va îmbunătăți în mod masiv aspectul denivelărilor de la nivelul pielii.

MAI MULT

Intraceuticals

Intraceuticals este un tratament facial non-invaziv extrem de performant, versatil si adaptat tuturor tipurilor de ten. 🆒 Iar gamele din portofoliul nostru sunt special concepute pentru a putea acoperi orice tip de problema a pielii tale:
▪ gama REJUVENATE: pentru hidratare, lifting si redobandirea tonusului si luminozitatii;
▪ gama MASKS+: pentru hidratare, calmare si revitalizare;
▪ gama BOOSTERS: abordeaza probleme tintite prin cele 4 linii de produse – Vitamina A (pori dilatati, imperfectiuni, arsuri solare), Antioxidant (detoxifiere, cearcane, pungi ochi), Vitamina C (anti-aging, fotoprotectie, hiperpigmentatie) si Colagen (reintinerire, volum, tonus);
▪ gama ATOXELENE: linie de produse anti-aging, de umplere, lifting si prevenire a problemelor imbatranirii;
▪gama OPULENCE: pentru luminozitate, tonus si vitalitate.

MAI MULT