Lpg Alliance

Danielle Royal

LPG ALLIANCE

Endermologia® a fost dezvoltată inițial în anii ’80 în Franța de Louis-Paul Guitay pentru a trata arsurile și a reface țesutul cicatricial. Cu toate acestea, în timp ce au utilizat procedura în zonele cu probleme, a devenit tot mai evident că a îmbunătățit și aspectul celulitei. Aproximativ 90% dintre femeile cu vârsta peste 20 de ani dezvoltă celulită, aspectul inestetic de coajă de portocală, astfel încât, în mod surprinzător, popularitatea acestei proceduri medicale în scopuri estetice a crescut rapid și continuă să crească în prezent. Endermologia® este folosită acum în clinicile de înfrumusețate din întreaga lume și chiar dacă este foarte greu să scapi complet de celulită, endermologia® LPG® Alliance va îmbunătăți în mod masiv aspectul denivelărilor de la nivelul pielii.

 

Rezultate vizibile după 3 ședințe!
Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare pot da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme. Când ești în căutarea unui tratament de remodelare corporală care îți va întineri pielea și va elimina celulita, complet non invaziv, nedureros și cu efecte dovedite clinic, dispozitivul LPG® Alliance, cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie®, este exact ceea ce cauți.

 

La Danielle Royal, vei beneficia de tratamentul de endermologie® efectuat cu cel mai nou și mai exclusivist dispozitiv patentat LPG® Cellu M6 Alliance, care face posibilă direcționarea efectului acestei tehnologii unice către zone corporale specifice, precum brațele, spatele, stomacul, talia, coapsele, adaptându-se în mod precis la nevoile fiecărui tip de piele.

 

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă. Noul dispozitiv patentat de tratament LPG® combină o clapetă motorizată și rola cu aspirație secvențială, care lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza complet țesutul tratat. Doar acest dispozitiv permite stimularea multidimensională, astfel încât simultan sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.

Mai precis, LPG® Alliance stimulează pielea, transformând-o intr-un mod uimitor, prin:
● activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;
● creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;
● accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare(leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.

Tehnica LPG® de endermologie® a fost dezvoltată pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii și al organismului uman, determinând schimbări în mai bine într-un mod complet non invaziv, plăcut și sigur. Mai exact, nu există riscuri sau efecte secundare, procedurile având atât beneficii pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Este printre singurele dispozitive din lume care poate fi folosit în siguranță și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

 

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate îmbunătățite și vizibile după numai 3 ședințe, respectând 100% pielea. Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, ce ajută să elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile apar încă din a treia ședință.

 

Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.