Dieta de slabire nu functioneaza?!

Dieta de slabire nu functioneaza?!

3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre LPG Alliance 

Orice dieta de slabire ai aborda nu-ti ofera rezultatele dorite, iar sportul simti ca nu-i chiar cel mai bun prieten al tau?  Nu-ti pierde speranta exista solutia ideala pentru tine, care pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti in mod uimitor are si efect anti-imbatranire. Aproape miraculos, asa e?! Continua sa citesti pentru a afla si alte detalii importante despre LPG Alliance si noul tau stil sanatos de viata.  

 

Endermologia – tehnologia – LPG Alliance 

LPG este singurul aparat de remodelare corporala ce poate fi utilizat in timpul sarcinii/imediat dupa sarcina, dar si in perioada alaptarii 

Nutricosmeticele de la LPG vin in sprijinul tau pentru o slabire sanatoasa 

Ce este Endermologia? 

Endermologia este o tehnologie inovativa – total non-invaziva de stimulare a pielii – lider mondial in tratamentul celulitei.   

… dar Endermologia® a fost dezvoltata initial in anii ’80 – in Franta de Louis-Paul Guitay – pentru a trata arsurile si a reface tesutul cicatricial. In timpul utilizarii procedurii in zonele cu probleme, a devenit tot mai evident aspectul pielii imbunatatit si diminuarea celulitei. 

Acum endermologia® este folosita in clinicile de infrumusetare din intreaga lume si te ajuta prin intermediul aparatelor medicale precum LPG® Cellu M6 Alliance sa-ti imbunanatesti viata pornind din interior. In prezent firma LPG Systems este recunoscuta ca lider in producerea aparatelor de endermologie. 

Pe langa intinerirea pielii si eliminarea celulitei, tratamentul LPG contribuie la accelerarea cresterii substantelor cu rol reparator. Ajuta in tratarea arsurilor, cicatricilor, fibrozei, problemelor de circulatie si diferitelor patologii musculare (leziuni, contracturi etc.) in mod natural si nedureros, fara efecte secundare. 

 

LPG este singurul aparat de remodelare corporala ce poate fi utilizat in timpul sarcinii/imediat dupa sarcina, dar si in perioada alaptarii. Da, ai citit bine! 😊 

Disconfortul picioarelor grele si umflate, al kilogramelor in plus, al vergeturilor din timpul sarcinii – poate ramane doar o poveste. Aparatul medical LPG® Cellu M6 Alliance are un program expres de recuperare dupa nastere: 

  •  tehnologia LPG Aliance sustine procesul de vindecare, dupa operatia de cezariana 
  • stimuleaza pielea – sinteza colagenului si a elastinei – ceea ce conduce la intinderea si netezirea pielii lasate din zona abdomenului dupa nastere 
  • endermologia este singura tehnica de stimulare a activitatii celulare – 100% naturala, noninvaziva si nonagresiva, cu rezultate de drenaj imediat. 

 

Nutricosmeticele de la LPG vin in sprijinul tau pentru o slabire sanatoasa 

O remodelare corporala sanatoasa porneste din interior – si inseamna mai ales atentie si respect pentru corpul tau. La Danielle Royal sustinem sesiunile de tratament LPG cu gama Nutricosmeticelor LPG. 

Substantele cosmetice active (hormoni, vitamine, enzime, alcaloizi, aminoacizi, etc.) ce nu pot fi incadrate drept cosmetice, dar nici ca medicamente – se gasesc sub denumirea de nutricosmetice. Exista deci o diferentiere a preparatelor cosmetice de nutricosmetice – care conţin substanţe biologic active si fac referire la cosmetica terapeutica. 

Nutricosmeticele LPG actioneaza ca un adjuvant eficient in revitalizarea si mentinerea troficitatii pielii. 

 

Vino la Danielle Royal – singurul salon din judetul Mures unde poti beneficia de serviciile aparatului medical LPG Cellu 6 Alliance si asigura-ti starea de bine!