EPILAREA DEFINITIVA – CE TREBUIE SA STII

EPILAREA DEFINITIVA – CE TREBUIE SA STII

Te-ai intrebat cat de sigura, dureroasa si de durata este cu adevarat epilarea definitiva?! Afla raspunsurile la 10 dintre cele mai utile intrebari despre epilarea definitiva. La Danielle Royal grija fata de client reprezinta o prioritate, iar aparatul medical Elysion Pro pe care-l folosim ne intareste increderea in siguranta serviciile pe care le oferim. 

 

Epilarea definitiva este cu adevarat defintiva? 

Cat de des se fac tratamentele de epilare defintiva cu laser? 

Te poti epila intre sedinte? 

Cate sedinte sunt optime? 

Exista o varsta minima | maxima de folosire a tratamentului Elysion Pro? 

Epilarea definitiva este recomandata barbatilor? 

Cum se procedeaza in cazul tatuajelor | alunitelor? 

Care sunt zonele cheie? 

Sunt insarcinata pot sa ma epilez definitiv? 

Tratamentul de epilare definitiva cu aparatul Elysion Pro este dureros? 

 

1. Epilarea definitiva este cu adevarat definitiva? Cat de des trebuie facuta intretinerea? Sunt cazuri in care clientele se plang cum ca dupa 8 sedinte firele sunt si mai groase si mai negre… in ce conditii ar putea aparea acest fenomen? La ce sa ai grija cand iti alegi salonul si tehnicianul? 

De la bun inceput iti spunem ca oricine sustine ca odata ce ai inchiat tratamentul esti epilat/a definitiv, te minte. 

Noi la Danielle Royal alegem sa fim transparenti si sa-ti comunicam din start la ce trebuie sa te astepti de la epilarea definitiva. Sa o luam cu inceputul: 

 asigura-te in primul rand ca aparatul pe care alegi sa-l folosesti pentru procedura de epilare este unul medical, importanta acestui aspect este vitala – tine minte asta – caci vom reveni asupra acestui lucru.
Astfel dupa finalizarea tratamentului, pe care tehnicianul il va stabili in urma unei analize amanuntite si personalizate, vei avea nevoie – in functie, de varsta, de o sedinta de intretinere.  

Programarea unei sedinte de intretinere este necesara o data la 8-12 luni daca ai varsta 40 +; si o data la 6 – 8 luni, daca ai varsta 20+. 

Ca orice specialist, un technician cosmetic, are toate raspunsurile specifice domeniului sau de activitate. Nu te sfii sa intrebi orice simti nevoia pentru a putea lua decizia corecta. Faptul ca optezi pentru epilarea definitiva, nu este de ajuns, intreba ce fel de aparat foloseste – IPL, laser – este sau nu medical? Nu te inhiba de termenii tehnici pe care-i foloseste; cere-i sa-ti explice daca nu intelegi – un bun specialist este acela care reuseste sa comunice pe limba fiecaruia.  

2. Cat de des se fac sedintele tratamentului de epilare definitiva?  

Asa cum spuneam si mai devreme, specialistul are obligatia de a face o investigatie amanuntita. In functie de performantele aparatului si de tipologia pielii tale (exista 6 fototipuri de piele), tehnicianul cosmetic va stabili de cate sedinte ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele optime. Tocmai pentru ca suntem diferiti, este foarte posibil ca numarul sedintelor sa difere de la un client la altul. Asadar in functie de grosimea firului de par si de culoarea pielii ti se va realiza personalizarea programului de care tu ai nevoie.  

 

3. Intre sedinte te poti epila?  

Inainte cu 24 de ore de tratamentul cu Elysion Pro, iti recomandam sa folosesti lama pe zonele de interes. Noi iti recomandam sedintele sa fie facute la interval de 6 saptamani – si da, in aceasta perioada este nevoie sa te epilezi si iti recomandam tot lama.  

 

4. Cate sedinte sunt optime?
Suntem unici, dar in acelasi timp asemanatori 😊 specialistii nostri recomanda 10 – maxim 14 sedinte cand vorbim de zona faciala, iar pentru corp aproximativ 10 -12 sedinte. 

5. Exista o varsta minima de folosire a tratamentului Elysion Pro pentru adolescenti? Dar o varsta maxima? 

Varsta minima in cazul adolescentelor este de 12 ani – cu acordul parintilor si la recomandarea medicului. In cazul baietilor – rezultatele pot fi de scurta durata, caci nu sunt stabili din punct de vedere hormonal – iar intretinerea se face la 4 luni. Referitor la varsta maxima insa – nu putem spune decat ca firele albe nu pot fi citite de aparatul Elysion Pro. Asadar depinde doar de tine si alegerile pe care le faci sau nu din timp.5.

6. Epilarea definitiva este recomandata barbatilor?

Mai ales in cazul sportivilor, dar nu numai, domnii sunt clienti fideli ai epilarii definitive. Fie ca vorbim despre pilozitate excesiva sau doar despre igiena – epilarea definitiva a devenit una dintre prioritati si cand vine vorba despre intretinerea corporala masculina. 

7. Cum se procedeaza in cazul tatuajelor | alunitelor? 

In cazul tatuajelor, se izoleaza toata zona; cat privesc alunitele pentru siguranta ta si grija pe care ti-o purtam, iti recomandam o vizita in prealabil la dermatolog. Ce este important de stiut: sub nicio forma nu se trece peste astfel de zone cu laserul. 

8. Care sunt zonele cheie? 

Ca zone cheie amintim zona inghinala – rezultatele se vad destul de rapid; zona labiilor necesita 2|3  sedinte in plus fata de restul corpului; nu se face epilare definitiva pe scrot si in nas.

9. In timpul sarcinii se poate recurge la tratamentul de epilare definitiva?

In niciun caz nu se recomanda acest procedeu pe timpul sarcinii; tratamentul se opreste imediat ce sarcina e confirmata, urmand a fi reluat odata cu terminarea perioadei de alaptare. 

Tratamentul de epilare definitiva cu aparatul Elysion Pro este dureros?

Gratie conceptul “crystal freeze” dezvoltat si patentat de Cocoon Medical aceasta procedura nu este dureroasa.  Majoritatea clientilor vorbeste despre usoare furnicaturi mai ales la nivelul gambelor, simtind procedura mai mult ca pe un masaj.
Datorita sistemului de racire pornit din varful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termica), acest sistem unic mentine o temperature constanta de 5 grade Celsius, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din camera. Mai mult decat atat, acest sistem produce o senzatie placuta pe piele, facand din epilarea definitiva cu Elysion Pro de la Cocoon Medical un tratament sigur si confortabil 

 

Pentru mai multe detalii personalizate si intreaga atentie a specialistilor nostri, te invitam la o consultatie initiala gratuita.  Aceasta vizita iti va permite sa ne cunosti mai bine, sa obtii sfaturile de care ai nevoie, nu te obliga in a achizitionarea serviciul, dar necesita o programare.