Ce este Eximia

Ce este Eximia

Daca te intereseaza cum sa slabesti sanatos, cu siguranta ai auzit deja despre Eximia Med 7.0 – cel mai performant si innovator aparat de remodelare corporala – cu atestare medicala – din gama Eximia. 

Eximia Med foloseste tehnologia de laserporatie cu vibratii si masaj endermologic personalizabil cu radiofrecventa incoporata. Si daca deja te-am pierdut, da-ne voie sa remediem situatia si sa-ti spunem pe indelete ce este si ce poate face Eximia Med 7.0 pentru tine. 

 

Cum ma ajuta Eximia Med? 

Cate sedinte sunt necesare pentru a vedea primele rezultate? 

Cate sedinte sunt recomandate? 

Este nevoie de intretinere? 

Cat de des pot sa apelez la tratamentul Eximia Med?! 

Poate inlocui Eximia Med procedeul de liposuctie? 

Este un procedeu dureros? 

Este periculos? 

Eximia Med ma ajuta doar sa slabesc localizat? 

 

  Cum ma ajuta Eximia Med? 

Eximia Med este un echipament ce te ajuta sa slabesti localizat (acolo unde iti doresti sa scapi de grasimea in exces). Eximia ajuta pe orice zona a corpului, dar mai ales pe partea de slabire si remodelare. Planul de tratament Eximia Med 7.0 – in functie de nevoile pacientului – stimuleaza si reactiveaza metabolismul celular intr-un mod natural si non-invaziv. 

  Cate sedinte sunt necesare pentru a vedea primele rezultate? 

Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona pe care
s-a lucrat si o imbunatatire vizibila a aspectului pielii. 

  Cate sedinte sunt recomandate? 

Recomandarea noastra ar fi ca sedintele sa fie efectuate de 3 ori pe saptamana cu pauza de o zi intre sedinte. Dar exista si posibilitatea unui tratament intensiv de 7 zile – in cazul in care esti luat/a pe nepregatite de un eveniment si vrei sa arati impecabil. 

  Este nevoie de intretinere?  

Intretinerea post tratamentului cu Eximia este importanta. Dupa ce s-a ajuns la rezultataul dorit – se apeleaza la o sedinta de intretinere o data pe saptamana, apoi o data la 2 saptamani, urmand a se ajunge in mod ideal la o sedinta de intretinere pe luna.  

Cat de des pot sa apelez la tratamentul Eximia Med?!
Unul dintre cele mai mari avantaje Eximia Med este ca nu exista un numar limitat de sedinte ce se pot efectua in decursul unui an.  

Poate inlocui Eximia Med procedeul de liposuctie?
Se vorbeste despre Eximia Med ca fiind asa-zisa “liposuctie nechirurgicala”. Tratamentul cu Eximia are rolul de a diminua in volum tesutul adipos. Iar masajul vacuumatic are rolul de drenare a limfei, de imbunatatire a aspectului de coaja de portocala, obtinandu-se astfel centimetri diminuati, o piele mai ferma si mai neteda si o silueta vizibil mai conturata.  

Este un procedeu dureros?
Tratamentul cu Eximia Med NU este unul dureros; ba mai mult, clientii il percep ca pe un tratament relaxant.  In functie de intensitatea presetata, se pot simti la nivelul pielii senzatii de piscaturi | furnicaturi. 

Este periculos?
Aparatul este conceput de o echipa de medici din Italia.
Eximia Med 7.0 este un aparat cu atestare medicala si nu este periculos. Micsoreaza celula de grasime, dar nu o distruge! Pentru a nu intra prea mult in termeni tehnici, imagineaza-ti ca e cam la fel ca atunci cand faci sport… 😊 

Eximia Med ma ajuta doar sa slabesc localizat?
Intra-adevar, Eximia Med este utilizat mai ales in cazurile in care dorim sa slabim sau ne dorim tonus si elasticitate… Dar Eximia Med este un dispozitiv multifunctional ce ofera mai mult decat posibilitatea de a slabi localizat. Cu Eximia Med poti beneficia de tratament detoxifiant, tratament contra celulitei, vergeturilor si retentiei de apa.                

Vino in singurul salon din judetul Mures unde poti beneficia de tehnologia Eximia Med 7.0 – pentru o evaluare corporala pe baza careia ti se va concepe un pachet personalizat. Te asteptam sa slabesti sanatos!